Tájékoztatás 2020.11.18.

Tisztelt Hozzátartozók!

Pozitív hírt szeretnék megosztani Önökkel, a mai napon szolgálatot teljesítő dolgozóink mind negatív eredményt mutattak a legutóbbi teszten, ami azt jelenti, hogy kollégáim szép számmal gyógyulnak ki a betegségből. A továbbra is pozitív eredményt mutatók otthonukban lábadoznak, nekik mielőbbi felépülést kívánunk! A munkába álló dolgozóinkat folyamatosan teszteljük, gyors teszttel.

Lakóinknál továbbra is hősiesen viselik a helyzetet, lassan az első mintavételtől számított 21 nap letelik számukra amit azt jelenti, hogy aki tünetmentes a 22 .napon negatívnak kell vélelmezni. Természetesen elképzelhető, hogy lelkileg többen azt igénylik, hogy egy újabb teszt levételét követően meggyőződhessenek arról, hogy negatív az eredményük. Ezen felmérés és rendszerbe helyezése folyamatban van.

Lakókkal a kapcsolatot tartani telefonon, Viberen továbbra is a mentálhigiénés munkatársak és az ápoló személyzet segítségével tudják.

 Köszönjük a sok segítséget  a fenntartó Balassagyarmat Város Önkormányzatának, az Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóságnak valamint a megyei-és helyi Népegészségügyi Központnak.

 Köszönjük az Albán Pékségnek és a Kék ABC-nek a élelmiszereket, adományokat, az Ipoly-völgyi Különleges Mentő és a Cserhát Mentőkutyások segítségét. 

Tisztelettel: dr. Jóna András

Kategória: Hírek | A közvetlen link.